Dostava i plaćanje:

Woolnia. proizvodi naručeni / kupljeni preko internet prodavnice www.woolnia.com mogu se platiti putem platnih kartica, direktnom uplatom na račun, gotovinom kada se isporuče na adresu kupca (pouzećem) i PayPal-om.

Srbija:
Imajući u vidu da su svi proizvodi Woolnia. ručne izrade, vreme potrebno za njihovu proizvodnju je oko 15 radnih dana, uz moguća odstupanja od navedenog roka. Prodavac se obavezuje da će obavestiti kupca čim je naručeni / kupljeni proizvod napravljen i da će robu poslati u roku od 24 sata od datuma proizvodnje. Dostava se vrši putem PostExpress kurirske službe Pošte Srbije na celoj teritoriji Srbije, putem „Dostave sledećeg dana do 12 sati“. ili „Dostava narednog dana do 19:00“. Ako Kupac želi da mu se roba isporuči na drugi način (ličnim preuzimanjem ili upotrebom druge kurirske službe), neophodno je o tome obavestiti Prodavca putem e-maila.

Troškovi isporuke:
U slučaju korišćenja usluga PostExpress-a ili druge kurirske službe, troškove isporuke na adresu snosi Kupac ukoliko je iznos porudžbine do 4900rsd. U slučaju da iznos porudžbine prelazi 4900rsd troškove dostave snosi Prodavac.

Kada se kupac odluči za plaćanje prilikom dostave, troškove isporuke naplaćivaće PostExpress (ili druge kurirske usluge) prema važećem cenovniku kurirske službe, a biće uvećani za naknadu za prenos pošiljke (cena naručenih proizvoda) i prenos novca na račun Prodavca.

Važeći PostExpress cenovnik Pošte Srbije pogledajte na sledećoj web adresi.

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, punu odgovornost preuzima dostavna služba, a Prodavac će biti izuzet od odgovornosti u vezi sa eventualnim odloženim pošiljkama, vremenom isporuke pošiljke i oštećenjima pošiljki nastalim tokom transporta.

Međunarodna špedicija:
Troškovi dostave zavise od zemlje odredišta i težine same pošiljke. Obračunavaju se prilikom porudžbine, kada Kupac odabere adresu dostave.

Otprema proizvoda u inostranstvo vrši se putem poštanske usluge za međunarodne pošiljke – PostExport Pošte Srbije. Dostava se vrši u roku od 10 radnih dana od datuma otpreme pošiljke za teritoriju Evrope ili 15-25 poslovnih dana za ostale delove sveta. Kupac će dobiti broj za praćenje, tako da svoju narudžbinu može „pratiti“ bilo kada.

Prodavac nije odgovoran za bilo kakve naknade koje mogu nastati kao rezultat carinskih i poreskih propisa u zemlji odredišta. Molimo vas da pre naručivanja proverite carinske i poreske propise u zemlji u koju primate pošiljku.

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, punu odgovornost preuzima dostavna služba, a Prodavac će biti izuzet od odgovornosti u vezi sa mogućim odloženim pošiljkama, vremenom isporuke pošiljke i oštećenjem pošiljki nastalih transport.